Meer resultaten voor boomer hondje te koop

   
boomer hondje te koop
 
Soort pups Kennel Alblasserwaard.
U overweegt een Pup te kopen. Wat krijgt u bij de pups. Wij fokken bijna alleen boomers. Veel mensen denken dat boomer een zuiver ras is. Dat is niet zo. Een boomer ontstaat door een kruising tussen 2 langharige rassen.
Kennel de Hoeve. Fokkers van boomer, bolonka, bolonka Zwetna, maltipoo, hondenfokken is onze passie. hondjes.nl.
Al jaren lang een betrouwbaar en professioneel adres voor de aanschaf van een hondje. Maak gebruik van onze terugbelservice. Reserveren van een pup is geheel vrijblijvend. Na reservering wordt u door ons gebeld. De puppies worden bij ons geboren en goed gesocialiseerd!
Vind boomer in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Nog 1 Prachtige Boomer pup! Ons hondje heeft hele mooie puppies gekregen. Er is nog 1 jongetje! Ze zijn op 1 maart geboren. Dus ze mogen nu op eigen pootjes staan. Mamma is ook een boomer en pappa is een kruising pekingees/boomer.
Boomer pups kruising maltezer Twentsche weide.
Als de pups het ouderlijk nest verlaten is de pup tenminste acht weken. Het hondje is bij ons in huiselijke kring geboren opgegroeid en gesocialiseerd. Tevens is de pup in bezit van Nederlands paspoort met gezondheidsverklaring en is uw puppy geënt gechipt en volgens schema netjes ontwormt. Het welzijn van de boomer staat voor mij altijd eerste plaats Wij fokken alleen met gezonde en goed gesocialiseerde ouderdieren, die net als alle puppy's' bij ons zijn opgegroeid te midden van het gezin met spelende kinderen en andere huisdieren.
Vind boomer pups in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
En is ingeënt, gechipt en ontwormd. Super leuk speels hondje en komt graag knuffelen! Voor meer informatie bel gerust 0620523085. 04 mei 19. BOOMER puppies MALTEZER met SHIH TZU Meerdere kleuren. Goed verzorgde boomer pups. Combinatie shih tzu met maltezer in prachtige kleuren. Het zijn kleinblijvende gezelschapshondjes die nauwelijks verharen. Ze hebben een aanhankelijk karakter en blaffen weinig. Een hoog knuffelgehalte en zeer geschikt bij kinderen. Ze staan onder medisch toezicht van dierenkliniek. 04 mei 19. Te koop zeer mooie aanhankelijke boomer pups.
Boomers te koop Twentsche weide.
soms hebben wij kleine gezelschapshonden, boomer pups in Twente te koop. Deze kerngezonde gezelschapshondjes worden bij ons in de woonkamer geboren en opgevoed, zoekt u een leuke Boomer hond neem dan gerust eens contact met mij op.Ik vertel u graag meer over onze Boomer pups die wij te koop aanbieden.
Puppyplaats.nl Boomer pups aangeboden.
Te koop boomer pups Geboren 10-02-2019 Moeder Maltezer x lhasa apso Vader lhasa apso Het zi. Te koop boomer pups Geboren 10-02-2019 Moeder Maltezer x lhasa apso Vader lhasa apso Het zijn drie reutjes Zijn naar behoren ontwormd-hebben eerste en.
Vind boomer pup in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
1 Reu: zwart/bruin verkocht 1 reu: grijs met zwarte vlekjes foto 1 1 teef: choco bruin verkocht 1 teef: choco bruin met lichtbruin verkocht 1 teef: zwart met bruin. Te koop kleinblijvende mooi gekleurde Boomer Pups. Te koop kleinblijvende boomer pups ze zijn zeer lief, sociaal en met andere dieren opgegroeid.
Boomer pup te koop Dierenpension De" Goordonken."
Boomer pup te koop. Eigen verblijf voor honden. Home Hondenpups Boomer pup te koop. Bent u op zoek naar een Boomer pup, Dierenpension De Goordonken heeft regelmatig leuke nestjes met Boomers en andere honden te koop. Pups van diverse rassen.

Contacteer ons